HTML

Pici Cinco Nagy Utazása

Utazási élményeimet meg akarom osztani mindenkivel, aki kíváncsi rá!

Friss topikok

  • valladolid: Bogyika, sajnálom, h így kiborultál. Tudod, ahogy ők mondanák: "Tranquilla, tranquilla, no te preo... (2009.05.26. 15:51) Néhány keresetlen szó a diáktársakról....
  • valladolid: Drágám, hiányolom a fantasztikusan felejthetetlen fürdőszoba leírását, fényképpel szemléltetve: a ... (2009.05.26. 15:42) A lakásom! A lakásom?
  • kodó: Hát lehet, hogy Te már hetedikben megtanultál a digitális géppel fényképezni, nekem még most is ne... (2009.05.15. 17:50) Néhány dolog az eltellt hétköznapokról
  • valladolid: Valóban csodás lehetett, remélem, eszel is valamit, m arról nemigen regélsz! :S (2009.05.04. 18:27) Barcelona_3
  • valladolid: ritkán sikerül megríkatnia a Hugomnak..., de most telibe találtál Drágám! Gaudí, Güell Park: lélek... (2009.05.04. 18:23) Barcelona_2

Linkblog

Néhány keresetlen szó a diáktársakról....

2009.05.25. 13:58 bogyesz26

Péntek reggeltől folyamatosan városoztunk Petrával. Elég fárasztó volt, de nem panaszkodom, mert otthoni szokásos éjszakázásokhoz képest ez így elég laza volt. Minden nap hazamentem az utolsó busszal, ami este 10kor indul, és 8 órát aludtam. :)

Eddig is tudtam ezeket a dolgokat Petra lakótársairől, amiket most leírok, de csak most vált a szememben megdöbbentően kiábrándítóvá. Egész héten, de minden héten semmi mást nem csinálnak, mint bemennek néhány órára a suliba, alszanak délig, kettőig, délután filmet vagy sorozatot néznek, Play Station-t játszanak és mennek bulizni és egyéjszakás kalandokat keresni. Hihetetlen. Ezen a hétvégén is mindenki minden nap délután kelt fel, ettek valamit, és sorozatokat néztek a nappaliban, egyszerre akár három különbözőt is, szóval ment a TV, meg mindenkinek a laptopja, nézték a bugyuta sorozatokat, és meg sem fordult a fejükben, hogy esetleg ez zavarna minket a munkában.

Milyen szánalmasan üres élete van azoknak az embereknek, akik egész életükben csak unatkoznak, mint ők, és itt vannak Madridban, és ahelyett hogy a városban sétálgatnának, focimeccset vagy motorversenyt játszanak a házimozi rendszeren. SZÁNALMAS. Az egyetlen probléma, hogy ők alkotják majd a jövő értelmiségét!?????! Mint az a turizmus szakos ciprusi diáktársam a spanyol kurzuson, aki félév után Madrid nevezetességeiről tartott 10 perces prezentációt, és nem tudott mást felsorolni, mint a Retiro Parkot, a Reina Sofiát, a Pradot és az állatkertet. Félév után!!!! EZ KOMOLY?????

Szóval amin vasárnap este totál kiakadtam, az az, hogy vasárnap is mindenki aludt meg sorozatot nézett, stb a szokásos. És este, amikor vacsorázni akartunk volna Petrával nem volt egy tiszta tányér sem az egész házban. Ott élnek Petrán kívül nyolcan (brazilok, spanyolok, peruiak, mexikóiak és franciák), egész nap csak meresztik a seggüket és nekem kell elmosogatni két tányért, ha vacsorázni akarunk!!! És persze, amikor tettem egy megjegyzést, akkor rögtön mindenki azt mondta, hogy neki nincs ott piszkos edénye…… Szokásos! A piszkos tányérok csak úgy teremnek abban a házban, maguktól, és biztosan azért él egy egész hangyaboly a konyhájukban, mert mindent mindig elmosogatnak maguk után!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://utazaspccc.blog.hu/api/trackback/id/tr171142676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valladolid 2009.05.26. 15:51:30

Bogyika, sajnálom, h így kiborultál. Tudod, ahogy ők mondanák: "Tranquilla, tranquilla, no te preocupes!" ;) Azt meg kikérem magamnak, h ilyenek alkotnák a jövő értelmiségét!!! :D Még úgy volt, hogy mi is oda tartozunk majd, nem? :)
süti beállítások módosítása